Menu:
Home

Offerte aanvragen

Diensten
Geschiedenis
Producten
Links
Contact

Trap bekleden
Vinyl parket

Fotogalerie
Kurhaus
Trappenhuis
Voltooide Projecten
Vloer renovatie

Fotogalerie

 Diensten


Welkom op de website van GOBESCKI . Het bedrijf voor een professionele projectinrichting. Door middel van deze site proberen wij u zo veel mogelijk informatie te geven over GOBESCKI, mocht u echter toch nog vragen hebben dan horen wij dit graag.

OVER GOBESCKI:

Interieurverzorgings bedrijf Gobescki . is gespecialiseerd in het egaliseren van bestaande ondervloeren en het leggen van alle soorten vloerbedekking. Naast deze werkzaamheden realiseren zij ook complete kantoor, woning en bedrijfsinrichtingen met tapijt, vitrage gordijnen en zonwering. Gobescki . heeft meer dan een eeuw specialisatie in interieurverzorging opgebouwd, en bedient al die tijd haar klanten vanuit de van Diemenstraat 134/136 te Den Haag. Het bedrijf is een gevestigde naam in Den Haag en omstreken, en heeft klanten door het hele land.ONZE MEDEWERKERS:

Gobescki. heeft een vaste kern gemotiveerde medewerkers. Werkt alleen met eigen vakmensen, springt steeds in op de nieuwste trends en houdt zo de kwaliteit hoog. Hierdoor zijn wij goed in staat in te spelen op verschillende markt omstandigheden en kunnen wij projecten van iedere grootte aan.

ONZE KLANTEN:

Het grootste gedeelte van onze klantenkring bevindt zich in overheid, pensioenfondsen en de zorg sector. De particuliere klant en het reguliere bedrijfsleven zijn uiteraard ook welkom. Door de jaren heen hebben wij vele werken uitgevoerd op voorname adressen, zoals projecten voor het koninklijk huis en regeringsgebouwen.

ONZE LEVERANCIERS:

Bekende leveranciers zijn Forbo, Desso, Sommer en Edel. Daarnaast worden producten betrokken van vele andere leveranciers. Onze leveranciers vindt u onder de “LINKS” button.